Home

Zorg opnieuw uitgevonden:

  • Leefcirkels
  • Dwaaldetectie
  • Alarmering
Book a demo

Mijn oude dag, de gelukkigste tijd van m’n leven

Alle basisfuncties bij de hand

Met de app kan je gemakkelijk leefcirkels vergroten en polsbandjes toekennen aan bewoners. Dit betekent dat je niet de hele tijd naar de computer hoeft. Hierdoor bespaar je veel tijd en verbeter je de service! 

Valse alarmen zijn verleden tijd

Wanneer jij hulpverleent, ziet de leefstijlcamera dit als afwijkend gedrag en slaat alarm. Dit is een vals alarm, dat andere zorgprofessionals van hun werk afhoudt. Kostbare tijd die verloren gaat.

Wij kunnen alarmen automatisch uitzetten wanneer jij bij iemand op de kamer bent. Zo worden andere zorgprofessionals niet onnodig gestoord. Dit zorgt voor minder werkdruk.

Alles in één oogopslag

Met behulp van de webapp kun je makkelijk zien wat de leefcirkels zijn van de bewoners. Ook kun je zien wie er tijdelijk een vergrote leefcirkel heeft of wie zich buiten zijn leefcirkel bevindt.

Hulp nodig, druk op de knop

Een rondje lopen om te kijken of alles nog in orde is kost veel tijd. Dit is niet meer nodig. Als een bewoner hulp nodig heeft, dan drukt hij op de knop en ontvang jij direct een alarm met de locatie. Jij kunt gelijk reageren om ongelukken en schade te voorkomen.

Een nieuwe bewoner toevoegen was nog nooit zo makkelijk

Om een nieuwe bewoner toe te voegen, hoef je alleen maar het polsbandje van de bewoner te scannen. Dit kan gewoon in de app.

Implementatie is een fluitje van een cent

Het aanleggen van leefcirkels is vaak een grote klus. Je kunt letterlijk in de vloer een rondje gaan frezen en er een detectielus in aanleggen. Dit kost veel tijd en moeite. Met Evresys is dat allemaal niet nodig. Wij maken namelijk gebruik van je bestaande Wi-Fi + Bluetooth netwerk. Het enige wat je nodig hebt zijn detectors bij de deuren en zenders voor de bewoners. Op deze manier is Evresys geen grote investering.

De alarmapp die jij gewend bent

Je hebt geen last van nieuwe apps, naast de Evresys app die je moet installeren en waarmee je moet leren omgaan. Je kunt de app gebruiken die je gewend bent van je huidige alarm server.  We maken het allemaal zo makkelijk mogelijk voor jou.

Klaar voor de wereld van morgen

Stel je voor, je hebt morgen een fantastisch idee. Dan kunnen wij makkelijk nieuwe functies toevoegen. Ook kan je zonder gedoe een oplossing van een derde partij integreren. Zo kan jij sneller oplossingen bieden en ben je klaar voor de toekomst.

Boek een demo!

July 2020
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Curious how other sectors use Evresys?