Alarmering

Direct hulp met één druk op de knop

Help cliënten en collega’s snel en effectief. Of het nu gaat om een gezondheidsvraag, dwaalalarm of een persoonsalarm. Efficiënt handelen is van cruciaal belang.

Bij een alarm ontvang je de exacte locatie, zodat je direct ter plaatse kunt gaan en de snelst mogelijke hulp kunt verlenen wanneer het er echt toe doet.

CONTACT

Voor cliënten en medewerkers in iedere situatie

Zowel cliënten als zorgmedewerkers kunnen hulp oproepen via de wearables en randapparatuur.

Biedt snel hulp aan cliënten bij de dagelijkse taken, zoals het aankleden of naar het toilet gaan.

Ondersteun collega’s spoedig bij een escalatie. Hierbij gebruiken medewerkers naast de wearables en randapparatuur ook vaak een smartphone.

Evresys Care

Alarmeer waar je ook bent met wearables voor binnen en buiten

Of je nu binnen of buiten bent, als cliënt, medewerker of familielid kun je altijd alarm slaan. Binnen een gebouw en op het nabijgelegen terrein doe je dat met een BLE-wearable. Deze draag je om de hals of pols en hiermee kun je met één simpele druk op de knop alarm slaan.

Als je ook buiten wilt alarmeren kan dat met de GPS-wearable. Deze hebben een 4G-verbinding en GPS. Zo kun je overal alarmeren met een actuele GPS-locatie. Als de GPS-wearable binnen is voorziet Evresys ze van een binnenlocatie op basis van BLE.

WEARABLES

Evresys BLE GPS 2 Kompy Nano

Klaar voor elke situatie met een scala aan BLE-randapparatuur

Alarmeren kan ook met BLE-randapparatuur. Geef cliënten bijvoorbeeld de mogelijkheid om makkelijk te alarmeren in een badkamer met een BLE-trekkoord en medewerkers in een spreekkamer via een vaste BLE-alarmknop.

Automatisch alarmeren

Door gebruik te maken van BLE-sensoren is het ook mogelijk om een alarm automatisch te genereren. Bijvoorbeeld bij beweging in een kamer, het opengaan van een deur of het uit bed komen van een cliënt.

De randapparatuur is draadloos verbonden met je bestaande BLE-netwerk en batterijgevoed. Hierdoor is de installatie eenvoudig en de impact op het zorgproces minimaal.

PERIPHERALS

Voorbereid op een wisselende zorgvraag met eenvoudig in te zetten zorgtechnologie

Een nieuwe cliënt heeft zorgtechnologie doorgaans beperkt nodig. Maar wanneer de zorgvraag van de cliënt intensiever wordt, ontstaat er ook vaak behoefte aan meer zorgtechnologie.

Doordat alle wearables en randapparatuur draadloos zijn verbonden via je bestaande BLE-netwerk en batterijgevoed zijn, kun je deze makkelijk dynamisch inzetten. Zo kun je eenvoudig meegaan met de wisselende zorgvraag en blijft de technologie altijd afgestemd op de behoeften van de cliënt.

Altijd de juiste locatie
met real-time lokalisatie

Wanneer iemand alarmeert en zich vervolgens verplaatst, wordt de locatie direct bijgewerkt in zowel de Evresys App als in een gekoppeld verpleegoproepsysteem. Zo weet je altijd precies waar de hulp nodig is.

Direct een spreek-luisterverbinding met de GPS-wearable

Wanneer een cliënt alarmeert via de GPS-wearable, kun je direct een spreek-luisterverbinding opzetten. Zo kun je snel achterhalen wat er aan de hand is en direct inschatten hoe je het beste kunt helpen. De verbinding verloopt via 4G en werkt dus zowel binnen als buiten.

Alarmeren en communiceren

Ontvang Evresys-alarmen in je verpleegoproepsysteem met uitgebreide integraties

Naast dat je alarmen kunt ontvangen in de Evresys App, kun je deze ook ontvangen via het bestaande verpleegoproepsysteem. Zo ontvang je alle alarmen op dezelfde manier. Je kunt Evresys integreren met IQ Messenger, Ascom, Cinnovate, BProCare en Aivex.

Optimale batterijperformance met energiebesparende software

Alle wearables en randapparatuur zijn ontworpen om zo zuinig mogelijk om te gaan met energie. Zo zenden de wearables bijvoorbeeld een stuk minder vaak wanneer ze niet bewegen.

En wanneer de batterij toch leeg is, kun je deze zelf eenvoudig vervangen. Alle wearables en randapparatuur zijn namelijk voorzien van gangbare batterijen waar je makkelijk bij kan.

Evresys long battery life

Contactformulier

 

Telefoon:     +31 30 307 83 00

Mail:              sales@evresys.nl

Adres:          Utrechtseweg 60
                      3704 HE Zeist

Laat een bericht achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Als je de aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de gevraagde informatie.

OF NEEM CONTACT MET ONS OP:

Tel: +31 30 307 83 00

Mail: sales@evresys.nl

Adres: Utrechtseweg 60
             3704 HE Zeist