OVER EVRESYS

We geloven in de kracht van samenwerken

Evresys is opgericht door een divers en gepassioneerd team dat vergaande kennis heeft van lokalisatie en Wi-Fi projecten. Door de expertises te bundelen zijn we in staat geweest om een ijzersterk platform te ontwikkelen dat gebruikers en organisaties precies biedt wat ze nodig hebben.

CONTACT

Innoveren zit in ons DNA

Onze passie voor innovatie is onbedwingbaar. We blijven Evresys verbeteren en komen regelmatig met baanbrekende features. Deze zijn altijd gebaseerd op goed doordachte user stories. We testen ze uitgebreid en kijken mee met gebruikers. Samen met hen zien we direct wat goed werkt en wat beter kan.

Samen sta je sterker

We geloven in de kracht van samenwerken. Daarom hebben we Evresys ontwikkeld als een open platform en kunnen producten van andere leveranciers naadloos worden ingezet. Zo kunnen organisaties hun systemen breed inzetten en creëren we samen de meest krachtige implementaties.

CONTACTFORMULIER

 

Telefoon:     +31 30 307 83 00

Mail:              sales@evresys.nl

Adres:          Utrechtseweg 60
                      3704 HE Zeist

Laat een bericht achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Als je de aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de gevraagde informatie.

OF NEEM CONTACT MET ONS OP:

tel: +31 30 307 83 00

Mail: sales@evresys.nl

Adres: Utrechtseweg 60
             3704 HE Zeist